Histori njerëzore

Nasim Haradinaj, bashkëpronar i Rrahim Hashimit flet për fajdet

Loading...


Katër ditë pas arrestimit për fajde dhe detyrim të mafiozit Ismet Osmani i njohur si Curri, biznesmenit Rrahim Hashimi dhe disa personave të tjetër, Insajderi ka marrë mendimet e qytetarëve në lidhje me fajdet.

Kësisoj, një mendim e ka dhënë edhe kryetari i OVL UÇK-së, Nasim Haradinaj, i cili duket të jetë mik i mirë i biznesmenit të arrestuar Rrahim Hashimi. Gazeta Express ka raportuar se ata madje janë aksionarë të biznesi.

Haradinaj, i pyetur nga gazetarja se a ka qenë ndonjëherë i përfshirë, ka……

Burimi

Loading...
SuperDyqani