Histori njerëzore

Murgesha trondit: Besoj në fuqinë shëruese të Cannabis

Loading...


Pasi zbuloi se bashkëshorti i saj po e mashtronte, Christine Meeusen, nga Gjeorgjia, vendosi të bëhej murgeshë, dhe ndërtoi një perandori ndërkombëtare droge, me vlerën 3.8 milion £.

E dashuruar pas një burri të divorcuar dhe së bashku prindër të tre fëmijëve, ishin në një harmoni të plotë familjare.

Por gjithçka u shkatërrua kur ajo mori vesh se disa vite më vonë, 1 milion $ kursime ishin zhdukur. Bashkëshorti i saj kishte vjedhur çdo qindarkë.

Më pas ajo zbuloi në garazhin e……

Burimi

Loading...
SuperDyqani