Histori njerëzore

Mogherini për “Bota sot”: Hiqeni taksën, nuk është në pyetje vetëm dialogu

Loading...


Në njërën anë vënia e taksës dhe ngulja këmbë e kryeministrit Haradinaj për të mos e hequr atë dhe nga ana tjetër shpallja e jashtëligjshme e Grupit Negociator nga Gjykata Kushtetuese, ka rënduar tej mase Kosovën në raport me BE-në, në kuadër të dialogut me Serbinë, shkruan “Bota sot”.

Loading...

Përfaqësuesja e Lartë për Punë të Jashtme dhe Siguri i Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, në një letër të dërguar gazetës “Bota sot”, ka thënë se nuk……

Burimi

Loading...
SuperDyqani