Lifestyle

Modelja kërkon ndihmë! Dështon në injektimin ilegal në të pasmet e saj! (Foto)

Loading...

Modelja Courtney Barnes, është tepër e dëshpëruar pas një injeksioni ilegal në të pasmet e saj, ku gjithçka shkoi keq.

Vajza nga Miami shkoi për të kryer dy raunde të tjera injeksonesh, në tregun e zi, duke e lënë atë me të pasme 1.75 m të gjera.

Por tani ajo po kërkon me ngulm që ti heq sepse të pasmet e saj kanë rënë, janë deformuar dhe kanë marrë një ngjyrë tjetër nga ngjyra e trupit.