Histori njerëzore

Meta, Thaçi, Vuçiq e Radev prezent në inaugurimin e presidentit Pendarovski

Loading...


Presidenti i Republikës së Bullgarisë Rumen Radev, Presidenti i Republikës së Serbisë, Aleksandar Vuçiq, President i Republikës së Shqipërisë Ilir Meta dhe Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi kanë qenë prezent në inaugurimin e presidentit të pestë të vendit, Stevo Pendarovski.

Loading...

Ceremonia mbahet në Kuvend ku kanë ardhur dhe personalitete të tjera të shumta nga rajoni dhe vendi, dhe përfaqësues të komuniteteve fetare dhe të trupit diplomatik.  Ceremonia u ndoq nga……

Burimi

Loading...
SuperDyqani