Histori njerëzore

Mediet serbe: Pas paradës në Nish NATO fillon operacionin ‘Përgjigja e rrufeshme’ në Kroaci, merr pjesë edhe…

Loading...


Në Kroaci gjatë majit e qershorit është paraparë të mbahen tri trajnime ndërkomnëtare ushtarake, në të cilat do të marrin pjesë edhe pjesëtarët e Ushtrisë së Kosovës, ndërsa e para ka filluar sot, me rastin e 10-vjetorit të anëtarësimit të Kroacisë në NATO.

Loading...

“Immediate Response 19″,” Astral Knight 19″ dhe “Sëift Response 19” janë emrat e ushtrimeve në organizim të Komandës së forcave tokësore për Evropnë (USEUCOM) të cilat në……

Burimi

Loading...
SuperDyqani