Histori njerëzore

Mediat akuzojnë shqiptarët për thyerje të kryqit dhe hedhje në lumë të objektit fetar

Loading...


Si thotë "Novosti" kërcënime të tmerrshme dhe fjalë fyese në llogari të objektit fetar, klerit dhe besimtarëve ka thënë edhe zyrtari i policisë komunale të Gusisë, Bujar Hasangjekaj, transmeton “Bota Sot”.

Loading...

Sulm i ri në Malin e Zi në objektet fetare. Kësaj radhe në lokalitetin Martinaj jo larg nga Gusia, ku banorët i kundërvihen rindërtimit të Kishës së Vasilije Ostroshkog Çudibërësit, kanë reaguar ndaj këtij vendimi.

“E kanë nxjerr, e kanë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani