Histori njerëzore

Mediat akuzojnë shqiptarët për thyerje të kryqit dhe hedhje në lumë – sulm i shqiptarëve ndaj objektit të shenjtë në Mal të Zi

Loading...


Si thotë „Novosti“ kërcënime të tmerrshme dhe fjalë fyese në llogari të objektit të shenjtë serb, klerit dhe besimtarëve ka thënë edhe zyrtari i policisë komunale të Gusisë Bujar Hasangjekaj, transmeton “Bota Sot”.

Loading...

Sulm i ri i shqiptarëve në Malin e Zi në objektet e shenjta serbe. Kësaj radhe në lokalitetin Martinoviq jo larg nga Gusia, ku banorët I kundërvihen rindërtimit të Kishës së Vasilije Ostroshkog Çudibërësit, kanë përdhos kryqin kryqin……

Burimi

Loading...
SuperDyqani