Histori njerëzore

Media: Nëse vjen deri te takimi i Parisit, një skenar për Kosovën do të jetë gati

Loading...


Në takimin e udhëheqësve të rajonit me Angela Merkel dhe Emmanuel Macron në Paris më 1 korrik, mund të formulohet një kornizë për zgjidhjen e problemit të Kosovës.

Loading...

Siç shkruan Blic, propozimi përfundimtar duhet të harmonizohet deri në fund të vitit.

Nëse paraqitet një skenar i tillë, thotë Blic, një referendum mbi Kosovën mund të mbahet së bashku me zgjedhjet e rregullta parlamentare në pranverën e vitit të ardhshëm.

Kjo është konfirmuar nga Blic nga burime pranë qarqeve……

Burimi

Loading...
SuperDyqani