Histori njerëzore

Me veturë zyrtare në muzikë “live” në 2 të natës

Loading...


Keqpërdorimi i veturave zyrtare është një dukuri që ndodh tash e një kohë të gjatë.

Loading...

Janë të shpeshta rastet kur me vetura të shtetit shkohet në pushime, ahengje familjare, bëhet pazar apo edhe në ndonjë ngjarje tjetër.

Edhe pse kryeministri aktual Ramush Haradinaj kishte deklaruar se kanë nisur ndëshkimin e personave që po keqpërdorin dhe përdorin veturat për çështje private, ky “kërcënim” fare nuk po i frikëson zyrtarë të ndryshëm.

Së fundmi……

Burimi

Loading...
SuperDyqani