Lajme

Matura Shtetërore 2019, kontrolloni rezultatet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Loading...

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka publikuar rezultatet e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë për “Maturën Shtetërore 2019”.

Në provimin e zhvilluar me 12 qershor kanë marrë pjesë 36,412 maturantë. Nga rezultatet e publikuara rezulton se kalueshmëria është 94.8%.

Rezultatet e provimeve të Maturës Shtetërore (MSH) për lëndët e tjera do të publikohen sipas afateve të parashikuara në “Rregulloren e MSH 2019”.

MATURA SHTETERORE 2019 – REZULTATET D1

Loading...

Marre nga Next TV

Loading...
SuperDyqani