Lajme

“Mafia e Burgjeve”, merret vendimi për dy avokatët në Greqi –

Loading...


50 mijë euro garanci dhe paraqitja dy herë në muaj në stacionin e policisë të zonës si dhe mos largim nga vendi vendosi gjykata e Apelit në seancën gjyqësore, e cila zgjati 6 ore, mbasditen e së hënës për dy avokatët e ndaluar ditë më parë Lykureezos dhe Panagopulos si pjesëtarë të çështjes “Mafia e Burgjeve”.

Në një deklaratë, Thrasivoulos Kontaxis, avokat Lykourezos ka thënë: “Për shkak se mungon koncepti i faktit në këtë rast, dhe se periudha kohore që kishim ishte e shkurtër , ditët e ardhshme ne do të japim edhe më shumë detaje , me te cilat do të provojmë se nuk kemi përfshirje në këtë rast “.

Vete avokati Lykoreezo tha se ai e konsideron te paimagjinueshme për anëtarësim të dyshuar te tij në një organizate kriminale, duke kundërshtuar dëshminë dhe duke mohuar të gjitha akuzat e rastit.

Alexander Lykourezos e ka quajtur “komplot” kundër tij, duke pretenduar se ai kurrë nuk ka kontaktuar burgosur shqiptarë që dyshohen për shantazh Michael Zapheiropoulos. Dhe, në çdo rast, ai kurrë nuk i vizitoi ato në burgje.

Loading...

Nga ana e tij, i pandehuri i dytë, Theodore Panagopoulos, në mbrojtjen e tij, ka argumentuar se çdo bisedë telefonike regjistrohet dhe emri i tij nuk është përmendur, prandaj pretendon se është i pafajshëm.

Marre nga TPZ.al

Loading...
SuperDyqani