Histori njerëzore

Macron në Serbi sjell pesë mesazhe, njëri prej tyre ka të bëjë me Kosovën

Loading...


Presidenti francez, Emmanuel Macron do të realizojë një vizitë zyrtare në Beograd.

Mediat serbe raportojnë se Macron do të sjell pesë mesazhe në Serbi ku njëri prej tyre lidhet direkt me Kosovën.

Loading...

“Anëtarësimi i Serbisë në Bashkimin Evropian para vitit 2028, plani që obligon Kosovën të heq taksën, përmirësimi i bashkëpunimit ekonomik, fusha e sigurisë dhe sfera e kulturës dhe rinisë”, janë mesazhet kryesore që presidenti francez parashikon t’i përcojë në Serbi’,……

Burimi

Loading...
SuperDyqani