Histori njerëzore

Macron në Beograd dërgon tre mesazhe, njëri ka të bëjë me Kosovën

Loading...


Mbështetja për çështjen e caktimit të  kufijve, intensifikimi i bashkëpunimit ekonomik dhe ushtarak janë tre pikat kryesore të paketës me të cilin presidenti francez Emmanuel Macron viziton Beogradin më 16 korrik.

Kështu shkruan “Telegrafi serb” në një shkrim dedikuar vizitës së kreut të shtetit francez gjatë verës në Serbi

“Se nuk është një politikan i cili ka vija të kuqe kur bëhet fjalë për zgjidhjen e nyjes së Kosovës, Macron e ka demonstruar edhe në samitin e……

Burimi

Loading...
SuperDyqani