Lifestyle

Loredana edhe fytyrën e mbulon me dukat

Loading...

“King Lori” mban titullin albumi i saj i sapo lansuar, ku një pjesë e mirë e këngëve janë në gjuhën gjermane.

Loading...

Duket se Lorendana Zefi këtë album muzikor e ka dedikuar kryesisht për tregun gjerman, një treg ky që i intereson prej vitesh.

Pavarësisht akuzave e proceseve gjyqësore, Loredana duket mjaftë e relaksuar dhe po e vazhdon e qetë karrieren e saj muzikore.

Ajo, madje po bënë tëmam jetë luksi. Klipet e veshjet i ka tejet të kushtueshme, ndërkaq lëkurën e fytyrës po e trajton me masaka prej ari.

E tillë është Lorendana – e pa parashikueshme.

Marre nga Lajm24

Loading...
SuperDyqani