Histori njerëzore

Librat jetë-ndryshues që e inspiruan pasionin e Leonardo DiCaprios

Loading...

Ju mund ta njihni nga performancat e tija në ekranet e mëdha përgjatë dekadave të fundit, ndërkaq përveç karrierës është edhe një njeri i jashtëzakonshëm.

 

Aktori dhe fituesi i shumë çmimeve, regjisori dhe filantropi Leonardo DiCaprio ka ndërtuar një imazh të mrekullueshëm përmes karakterit impresionues të punës dhe përmes investimit që e ka bërë brenda komunitetit të Hollywood-it.

Loading...

 

 

Ai gjithashtu është një aktivist i zëshëm për mbrojtjen e ambientit dhe shpeshherë flet për ngrohjen globale.

 

Megjithëse asnjëherë nuk është martuar ose ka pasur fëmijë, shtëpia e tij është e mbushur me libra.

 

 

Para se të fillojë çfarëdo aktiviteti në skenë, ai fillimisht e lexon tekstin që i ka inspiruar ato skena.

 

Normalisht, ai gjithashtu lexon edhe për argëtim dhe inspirim, varësisht nga situata.

 

Sidoqoftë, më poshtë i keni disa libra të cilat e kanë inspiruar Leonardo DiCaprion.

 

– “The Garden of Eden” – Ernest Hemingway

 

– “The Great Gatsby” – F. Scott Fitzgerald

 

 

– “This Changes Everything” – Naomi Klein

 

– “The Last Hours of Ancient Sunlight” – Thom Hartmann.

Marre nga Portali Vizion

Loading...
SuperDyqani