KOSOVA

Lëshohet fletarrest për Sabit Gecin (VIDEO) –

Loading...

20:18, 12 Maj 2019

Është lëshuar fletarrest për Sabit Gecit.

Ky është dashur të kthehet për vuajtjen e denimit në burgun e Dubravës më 2 maj. Mirëpo, sipas avokatit të tij, Geci ndodhet për shërim në Truqi dhe për këtë i ka informuar të gjitha institucionet.

Kronikë nga Qendresa Bellagoshi.

Loading...

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani