Histori njerëzore

“Parada në Nish ishte mesazh për miqtë dhe armiqtë e Serbisë”

Loading...


Parada usharake “Mbrojtja e Lirisë”, ka qenë mesazh i pastër për miqtë, armiqtë dhe çdokush duhet ta interpretojë si të tillë, ka thënë Ministri serb i Mbrojtjes, Alkesander Vulin.

Loading...

Vulin, i pyetur për raportimet e disa mediave perëndimore se Serbia ‘bëri zhurmë’ gjatë kohës kur nuk ka stabilitet në Kosovë, ka thënë se Beogradi nuk ka kontribuar në këtë gjendje.

“Prishtina e ka destabilizuar gjendjen duke mos zbatuar as obligimet bazike, që ka pranuar në marrëveshjet……

Burimi

Loading...
SuperDyqani