Histori njerëzore

Lajm i rëndësishëm për turistët nga Kosova që shkojnë në pushime në Shqipëri, kjo perime po sjellë kancer atje

Loading...


Pas shqetësimeve të përvitshme se perimet si domatja dhe kastraveci kanë përmbajtje të lartë pesticidesh, duket se problem këtë vit është pjepri. Nëse e keni në tryezën tuaj dhe e konsumoni, rrezikon seriozisht shëndetin. Ky produkt përmban nivele skandaloze nitratesh jashtë çdo rregulli shqiptar dhe ndërkombëtar dhe që sipas nutricionistëve shkakton dhe kancer në organizëm.

Loading...

“Në qoftë se këto norma tejkalohen dhe fatkeqësisht në shumicën e rasteve janë të tejkaluara,……

Burimi

Loading...
SuperDyqani