Histori njerëzore

Lajm i keq: Franca nuk e mbështet heqjen e vizave për shkak të korrupsionit

Loading...


Franca dhe disa shtete të tjera të BE’së besojnë që Kosova ende nuk ka përmbushur kushtet e nevojshme për liberalizmin e vizave.

Loading...

Senatorja franceze Helen Conway-Mouyret në llogarinë e saj në Twitter ka publikuar përgjigjen nga ministria e Evropës dhe punëve të jashtme të Francës.

“Franca, së bashku me disa shtete të tjera anëtare, besojnë që në këtë fazë jo të gjitha kushtet janë përmbushur. Në fushën e sundimit të ligjit, pak progres është bërë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani