Sport

LAJM I FUNDIT: Skuadra e njohur kosovare e humb ndeshjen në tavolinë!

Loading...

Skuadra e Dukagjinit të Klinës ka humbur në tavolinë ndeshjen ndaj Vushtrrisë.

Sfida mes Dukagjinit të Klinës dhe Vushtrrisë u zhvillua dje, me ç’rat Dukagjini fitoi me rezultatin 4-3, pas katër golave të shënuar nga Granit Elezaj, shkruan GazetaBlic.

Megjithatë, FFK ka shqyrtuar ankesën e Vëllaznimit – për paraqitjen e Granit Elezajt në fushë – pasi sulmuesi nuk kishte të drejtë – për shkak të numrit të kartonëve.


Më poshtë keni vendimin e Komisionit të Garave të FFK-së:

V E N D I M

Miratohet ankesa e KF “Vëllaznimi ” nga Gjakova si e bazuar dhe ndeshja e javës së 28-të të Ligës së Parë ndërmjet KF “Dukagjini” – KF “Vushtrria” regjistrohet me rezultat zyrtar 3:0 në favor të KF “Vushtrria”.

ARSYETIM

Komisioni i Garave me rastin e regjistrimit të ndeshjes KF “Dukagjini” – KF “Vushtrria” e vlefshme për javën e 28-të të Ligës së Parë, konstatoi se KF “Vëllaznimi ” ka ushtruar ankesë në parregullsinë e paraqitjes së lojtarit të KF “Dukagjini”, Granit Elezaj me nr. Lic.7 dhe ID002360M96 për shkak se lojtari është aktivizuar në lojë pas 4 kartonëve të verdhë.

Gjatë administrimit të provave Komisioni i Garave ka konstatuar se: Ankesa është e afatshme, e lejuar e taksuar dhe i përmbush të gjitha kushtet për shqyrtim dhe vendimmarrje nga Komisioni i Garave.

Loading...

Pas administrimit të të gjitha shkresave në lëndë u konstatua se:

Pas shikimit dhe verifikimit të protokolleve zyrtare të ndeshjeve KG ka vërtetuar se lojtari i lartpërmendur ka qenë i ndëshkuar me kartonë të verdhë në: (javën 1-rë), Dukagjini-Fushë Kosova (javën e 22-të), Dukagjini-Vllaznia P, (javën e 23-të) Vitia-Dukagjini, (javën e 27-të) Bashkimi (K) – Dukagjini dhe është dashur të pushojë në javën e 28-të. Por i njëjti është aktivizuar në lojë, andaj kemi shkelje të Propozicioneve, pikërisht të nenit 53, paragrafi 1, prandaj ankesa e KF “Vëllaznimi” miratohet si e bazuar dhe ndeshja KF Dukagjini – KF Vushtrria, regjistrohet me rezultat zyrtar 3:0 për KF “Vushtrria”.

Nga theksimet e lartshënuara u vendos si në dispozitiv të këtij vendimi.

KËSHILLË JURIDIKE: Palët e pakënaqur kanë të drejtë ankese në afatin prej 8 (tetë) ditëve, nga dita e pranimit të vendimit, Organit të shkallës së dytë (Komisionit për ankesa, sipas procedurës së paraparë me Propozicione e Rregullore të FFK-së). Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, dt. 13.05.2019.

Burimi

Loading...
SuperDyqani