Histori njerëzore

Ky është ish- ushtari i UÇK-së i plagosur në Koshare që shteti suedez ia paguan operacionet e kokës

Loading...


Ish pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni, njëherit edhe i plagosuri gjatë luftës së ashpër në Koshare, Frashër Oseku, gjatë emisionit televiziv “Përrall me Tupan”, te Valon Maloku, ka thënë se nuk ka komb kosovar.

Loading...

Ai në këtë emision thotë se po tentohet të krijohet një komb kosovar, por sipas tij nuk ka dhe ka shqiptarë që jetojnë në Kosovë, ama jo edhe kom kosovar.

Oseku është i……

Burimi

Loading...
SuperDyqani