Histori njerëzore

Kuvendi voton krijimin e komisionit për krimet serbe në Kosovë

Loading...


Kuvendi i Kosovës ka votuar mocionin për formimin e Komisionit të veçantë për të dënuar krimin dhe gjenocidin serb në Kosovë.

Themelimin e këtij komisionin e kanë votuar të gjitha partitë politike dhe prej 68 deputetëve sa ishin prezent në seancë të gjithë votuan pro këtij komisioni.

Propozimin për komisionin për krijimin e një komisioni dhe rezolute për gjenocidin dhe krimet serbe në Kosovë  e bëri deputeti i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi.

Burimi

Loading...
SuperDyqani