KOSOVA

Kuvendi sot diskuton për gjendjen e Telekomit të Kosovës –

Loading...

7:11, 14 Maj 2019

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë të jashtëzakonshme.

Në këtë seancë do të shqyrtohen punimet rreth  gjendjes së krijuar në Telekomin e Kosovës, njofton .

“Gjendja në Telekomin e Kosovës dhe masat që i ka ndërmarrë Qeveria e Kosovës në zbatimin e Rezolutës nr.06-R-013, dt.12.07.2018 lidhur me gjendjen financiare në Telekom dhe Postën e Kosovës”, është pikë e rendit të ditës, thuhet në kumtesën e Kuvendit të Kosovës, njofton .

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani