Lajme

Kush ka zgjedhur të dëmtojë, është i dënuar të… –

Loading...


Teksa vijon puna per pastrimin e fasades se Kryeministrise, damkosur nga boja, qe u hodh mbi te gjate proetstes se fundit te opozites, Kryeministri Edi Rama, teksa publikon fotot jep edhe nje mesazh.

Sipas tij, “Kush ka zgjedhur të shëmtojë e të dëmtojë, është i dënuar të turpërohet e të dështojë”.

Mesazhi i Rames 

Loading...

Kush ka zgjedhur të shëmtojë e të dëmtojë, është i dënuar të turpërohet e të dështojë. Kush ka zgjedhur të pastrojë e të ndërtojë, është i dënuar të durojë dhe të vazhdojë.

Marre nga TPZ.al

Loading...
SuperDyqani