Histori njerëzore

Kur inati të verbon: Mediat serbe i gëzohet tragjedisë në Notre Dame për shkak të Kosovës

Loading...


Kur inati të verbon. Media të Beogradit i gëzohen tragjedisë së Francës, shkruajnë se zoti po e ndëshkon këtë ndërtesë me djegie për shkak se gjashtë muaj më parë aty kishte valuar flamuri “i shtetit të rremë të Kosovës”.

Kush i gëzohet djegies së njërës prej objekteve më të rëndësishme botërore fetare dhe të trashëgimisë kulturore, e cila daton që nga shekulli XII?! Dhimbshëm e mjerueshëm!

Katedralja e njohur franceze Notre Dame u përfshirë……

Burimi

Loading...