KOSOVA

Kulla e Xhemajl Haxhiut në Herticë, e vjetër më shumë se 200 vjet (VIDEO) –

Loading...

9:57, 13 Maj 2019

E hëna në nisi me kullën e Xhemajl Haxhiut, që gjendet në fshatin Herticë të Podujevës.

Ajo thuhet se është më e vjetër më shumë se 200 vjet.

Se kur thuhet të jetë ndërtuar, nga kush dhe për çka ishte përdorur ajo e kuptojmë përmes storjes së gazetarit Kushtrim Bekolli.

Loading...

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani