KOSOVA

Komisioni për Mbikëqyrjen e FSK-së shqyrton raportin e panelit përzgjedhës për Komisionerin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi. –

Loading...

10:24, 17 Maj 2019

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së po shqyrton raportin e panelit përzgjedhës për Komisionerin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi.

Para disa ditësh Shoqëria Civile që e monitoron konkursin për përzgjedhjen e këtij komisioneri ka reaguar për parregullsi gjatë procesit, njofton .

Loading...

Sipas organizatave joqeveritare, konkursi duhet të mbyllet pasi që asnjëri nga kandidatët në listën e ngushtë nuk e meriton ta drejtojë Agjencinë për Informim dhe Privatësi.

Këtë konstatim e ka dhënë edhe Ambasada Britanike në Kosovë.

Në listën e ngushtë jane kandidatët Jeton Arifi, Muharrem Mustafa, Bujar Sadiku dhe Nexhat Jashari, njofton .

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani