Kuriozitete

Kjo nuk pritej, e habitshme çfarë pëlqejnë më shumë gratë tek meshkujt

Loading...

Një studim mbi këtë temë ka gjetur rezultate vërtetë interesante dhe të papritura: duket se gratë duan burra me këmbë më të gjatë se mesatarja.

Në sondazhin në internet, gratë vlerësuan paraqitjen e burrave (vetëm trupat e tyre pa fytyrë) dhe vlerësimet treguan se burrat më të preferuar ishin ata me këmbë pak më të gjatë se mesatarja por jo shumë të gjata.

Loading...

Këto rezultate të pazakonta mund të shpjegohen nga evolucioni dhe, sipas shkencëtarëve, gjatësia e këmbëve ishte një faktor për të zbuluar shëndetin, ushqimin dhe forcën e burrave.

Nga ana tjetër, këmbët më të gjata shtojnë lartësinë e burrave, që është një avantazh tjetër kur bëhet fjalë për tërheqje.

The post Kjo nuk pritej, e habitshme çfarë pëlqejnë më shumë gratë tek meshkujt appeared first on Zonë E Lirë.

Burimi

Loading...
SuperDyqani