Lifestyle

Kjo është maturantja më e bukur e Gjakovës

Loading...

Të jesh maturante tashmë ka një rëndësi të veçantë

Rëndësia nuk qëndron vetëm në atë se tashmë ke përfunduar shkollën e mesme dhe do fillon arsimin universitar, por rëndësia është edhe tek mbrëmja e maturës.

Së fundmi edhe në komunën e Gjakovës është mbajtur matura, vajza e cila ka shkëlqyer në këtë qytet është Floralba Rama.

Maturantja e shkollës ‘Hajdar Dush’ ka një bukur të rrallë, ajo ka realizuar edhe disa foto profesionale ku më të vërtetë duket mirë.

Shihni fotot më poshtë

Loading...

Marre nga Lajm24

Loading...
SuperDyqani