KOSOVA

Kërkohet mobilizim për siguri kibernetike (VIDEO) –

Loading...

23:43, 15 Maj 2019

Sot ka nisur punimet Konferenca Ndërkombëtare për Siguri Kibernetike dhe Privatësi, që organizohet nga komuniteti Cyber Security and Privacy dhe Kolegji UBT.

Edmond Hajrizi, rektori i UBT-së, tha se kjo konferencë ka për qëllim vetëdijesimin e popullatës për sigurinë kibernetike, ndërsa kërkoi aleancë për mbrojtje nga krimet kibernetike.

Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj, edhe pse nuk ishte prezent, iu drejtua të pranishmëve me një video incizim nga Neë Yorku dhe tha se duhet të krijohet ambient i sigurt për mbrojtjen e të dhënave.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Agan Hajdarhoxha.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani