KOSOVA

Kërkohen investime në sektorin e IT-së (VIDEO) –

Loading...

23:28, 12 Qershor 2019

Zyrtarët e BE-së në Prishtinë dhe drejtuesit e organizatave që merren me teknologji informative, po kërkojnë që të rinjtë të fokusohen nga kjo fushë.

Por, kërkohet edhe ndihma e shtetit në fuqizimin e shkollave të profilit të tillë, njofton .

Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Qendresa Bellagoshi.

Loading...

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani