KOSOVA

Jemi të bekuar me miqësinë amerikane –

Loading...

16:53, 12 Qershor 2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, tha se sot Prishtinës iu shtua busti i sekretares Albright dhe pllaka e bulevardit “Bill Clinton”.

Thaçi tha kosovarët janë të bekuar me miqësinë amerikane, transmeton .

“Kryeqytetit të Kosovës, Prishtinës, sot iu shtua edhe busti i sekretares Albright dhe pllaka e bulevardit “Bill Clinton””.

“Bashkë me shtatoren e presidentit Clinton, rrugët Bush dhe Dol, ne po e përjetësojmë admirimin e popullit të Kosovës për kontributin përcaktues të SHBA-së për lirinë dhe pavarësinë tonë. Jemi të bekuar me miqësinë amerikane”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani