Histori njerëzore

Ja si reagon Edi Rama kur gazetarja serbe i ngriti tre gishtat përpara syve gjatë intervistës

Loading...


Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka dhënë një intervistë për televizionin serb “Pink TV”. Gazetarja Ksenija Vuçiq që zhvilloi intervistën, tregon se si u ndie gjatë intervistës me të dhe cilat ishin pjesët më interesante.

Ajo që bëri më shumë përshtypje për serbët në këtë intervistë ishte tregimi i tre gishtave nga gazetarja ndaj Ramës si edhe reagimi i tij.

“Ishim në fund dhe unë i kisha bërë të gjitha pyetjet që kisha. Një moment Rama foli……

Burimi

Loading...
SuperDyqani