KOSOVA

Ish-kryeshefët ekzekutivë të PTK-së para Komisionit për Telekomin –

Loading...

7:48, 17 Maj 2019

Ish-kryeshefët ekzekutivë të PTK-së para Komisionit për Telekomin

Sot pritet të mbahet mbledhja e rregullt e Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala.

Në rend dite është paraparë edhe intervistimi i dy prej ish-kryeshefëve ekzekutivë të PTK-së,  Adnan Merovcit dhe Shyqeri Haxhës.

Loading...

Mbledhja mbahet në Kuvendin e Kosovës në ora 10:00.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani