Histori njerëzore

Ish-kryeministri serb thotë se UÇK-në e formoi shërbimi sekret shqiptar, “për të zvogëluar ndikimin e Rugovës”

Loading...


Ish-kryeministri serb i akuzuar për krime lufte nga Tribunali i Hagës, Nikolla Shainoviq, në një intervistë për portalin Espreso të Serbisë, vë “në dyshim veprimtarinë e UÇK-së gjatë periudhës së luftës”.

Loading...

Ai thotë se Hashim Thaçi dhe Ramush Haradinaj u bënë pjesë e shërbimeve sekrete të instaluara nga Shqipëria në Kosovë.

“Ata janë bërë instrumente të shërbimeve sekrete të sigurisë të shtetit shqiptar, në fillim i formuar si shtab i……

Burimi

Loading...
SuperDyqani