Histori njerëzore

Ish-diplomatët amerikan tërheqin vërejtjen: Dy problemet më të mëdha në Ballkan kanë rrënjë që kthejnë në luftë

Loading...


Regjioni është në telashe, që lehtë mund të zgjerohen në pjesën tjetër të Evropës dhe të ndikojnë në interesat dhe sigurinë e ShBA-ve, shkruan në revistën amerikane "The National Interest" , transmetojnë “Telegraf” dhe “Bota Sot”.

Loading...

Samiti I paradokohshëm I Gjermanisë, Francës dhe Ballkanit perëndimor I ka inspiruar ish-ambasadorët amerikane Kameron Manter dhe Frenk Vizner që së bashku me profesorin e CEU Marko Prelec të shkruajnë artikullin për revistën amerikane……

Burimi

Loading...
SuperDyqani