Histori njerëzore

Imami nga Peja që po kërkon të lexohen ajetet e Kuranit në gjuhen shqipe, e jo arabisht

Loading...


Imami nga Peja, Drilon Gashi po kërkon nga imamet e disa xhamive në Kosovë, që të lexohen ajetet e Kuranit në shqip, në mënyrë që të i kuptoj edhe xhemati, e jo në arabisht.

Loading...

Gashi, përmes një shkrimi në Facebook, thotë se Kurani ka zbritur që të meditohet, andaj edhe kërkon që të studiohet, të soditet dhe të përsëritet rreth një kaptine të vetme të Kuranit, pasi thotë se është më e lëvdueshme te Zoti, sesa recitimi i tërë Kuranit pa……

Burimi

Loading...
SuperDyqani