Histori njerëzore

Ilir Deda: Në vend të festës, reflektim për njëzet vjetorin e çlirimit

Loading...


Deputeti i Parlamentit të Kosovës, Ilir Deda, ka uruar për njëzet vjetorin e çlirimit. Ai ka thënë se nderimi më i madh që mund t’i bëhet Bill Clintonit është kuptimi dhe realizimi i fjalës së tij: Ne e fituam luftën, ju fitoni paqen, shkruan “Bota sot”.

Postimi plotë i Ilir Dedës:

Në 20 vjetorin e çlirimit falenderimi më i madh që mund t’i bëhet Bill Clintonit është kuptimi dhe pastaj veprimi drejt realizimit të pjesës së dytë të fjalisë së tij “Ne……

Burimi

Loading...
SuperDyqani