Histori njerëzore

I nderuar Bill Clinton, duam që Kosovën ta bëni Republikë të SHBA-së në Ballkan!

Loading...


Mirë se na erdhët në Kosovë, ju, shpëtimtarë të popullit shqiptar Bill Clinton, Madeliene Albright dhe Wesley Clark, ju do mbeteni të pa harruar e të parë për popullin shqiptar në Kosovë; ju së bashku me Amerikën tuaj jeni Babilonia e shekullit XX e XXI; juve kurrë s'do t'ju harrojmë, po çdo herë e çdo herë do t'ju kujtojmë. Ju ishit ata që kasapit të Ballkanit, Millosheviqit, ia shtypët e ia shtrydhët kryen nacionaliste e vrastare në Kosovë, Bosnjë e Kroaci.

Të……

Burimi

Loading...
SuperDyqani