Histori njerëzore

I burgosuri arratiset nga QKU, arrestohet oficerët e Shërbimit Korrektues

Loading...


Njësiti i Hetimeve të Përgjithshme në Prishtinë, ka arrestuar dy persona, zyrtarë të Shërbimit Korrektues, lidhur me rastin, arratisje e personit te privuar nga liria.

Rasti  ka ndodhur sot rreth orës 4 të mëngjesin  në Qendrën Klinike Universitare – Reparti i Ortopedisë, ku po trajtohej një person i dyshuar: A.K. 23 vjeçar.

I  dyshuari  ka qenë  nën masën e paraburgimit dhe për sigurinë e tij ishin përgjegjës  zyrtarët e Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Bazuar……

Burimi

Loading...
SuperDyqani