Lajme

I babëzitur, vëllai im s’të ka kërkuar kurrë leje për pallat –

Loading...


Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dje iu përgjigj akuzave të Arben Malajt dhe u shpreh se nuk i venë dot gjobë as ai as vëllai i tij. Veliaj u shpreh ndaj Malajt se nuk mund të marrë leje ndërtimi kundra ligjit.

Menjëherë ka ardhur edhe reagimi i Arben Malajt i cili është shprehur se vëllai i tij nuk ka kërkuar kurrë leje për pallat.

Reagimi i plotë:

TRANSPARENCA ESHTE ALEATI ME I MIRE KUNDER SHPIFESVE, ARROGANTEVE DHE TE BABEZITURVE. Ne detyrim mirenjohes te kolegeve dhe miqve te mi, kjo eshte letra zyrtare e vellait tim drejtuar Veliajt. Ai nuk i ka kerkuar kurre leje per pallate. i ka kerkuar fillimisht leje per shtepi druri per perdorim personal dhe ne nje kohe te dyte kur te rishikohet plani rregulles i territorit, Bashkia te mbaj parasysh kerkesen e rreth 30 emigranteve qe kane toka ne kete zone te cilet nuk kerkojne r te ndertuar asnje cm me shume se koeficenti zones.Kerkesa u incua nga debati per zhvendosjen e Lanes, ku Kryeministri qartësoi publikisht se planet rregulluese kanë fuqi orientues edhe pushteti vendor mund t`I përshtasë ato në shërbim të banorëve dhe investitorëve potencialë. Prandaj kërkoj:
(i) lejimin e vendosjes së ndërtimeve provizore në pronësinë time, në përputhje me kufizimet strikte të parashikuara për këtë zonë, deri në ndryshimin e destinacionit të tokës dhe lejimit të ndërtimeve të përhershme
(ii) Ndryshimin e zërit kadastral të sipërfaqes prej 3000 m2, në pronësinë time, nga “Ullishte” në zërin kadastral “Truall”, me qëllim dhënien e mundësisë për ndërtimin e objekteve të paluajtshme, sipas koefiçientit të vendosur në zonën ku ndodhet kjo pronw. Kerkesa perfundon me : Banorët e zones besojnë shumë në integritetin Tuaj se kjo zone nuk do të lejohet të zhvillohet për interesa abusive të investitorëve aktualë apo potencialë në këtë pjesë të Tiranës.

Loading...

Marre nga TPZ.al

Loading...
SuperDyqani