Histori njerëzore

Hoxhaj: Kosova gjithmonë i është mirënjohëse Britanisë së Madhe

Loading...


Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, është përshëndetur sot me ambasadorin e Britanisë së Madhe Ruari O’Connell dhe me zëvendësin e tij, Tom Adams, të cilët po e përfundojnë misionin e tyre diplomatik në Kosovë.

Loading...

Hoxhaj ka thënë se Kosova gjithmonë i është mirënjohëse Britanisë së Madhe për mbështetjen e madhe.

“Një drekë lamtumirëse me Ambasadorin Ruari O’Connell dhe me zëvendësin e tij, Tom Adams, ku biseduam për bashkëpunimin dhe……

Burimi

Loading...
SuperDyqani