HI TECH

Hakerat sulmojnë WhatsApp-in, thirrja e kompanisë

Loading...

Disa hakera kanë instaluar në distancë një softuer mbikqyrjeje në telefona dhe pajisje të tjera duke e bërë kështu WhatsApp shumë të cënueshëm.

Marre nga Top Channel

Loading...
SuperDyqani