Histori njerëzore

Gjuriq: Zgjedhjet në veri të kalojnë pa incidente

Loading...


Është e rëndësishme që zgjedhjet e ardhshme për kryetarët e katër komunave në veri të Kosovës të kalojnë pa incidente dhe në një atmosferë demokratike, tha Marko Gjuriq.

Loading...

Kreu i të ashtuquajturës Zyrë serbe për Kosovën theksoi se çdo ‘përpjekje e mundshme për të rishikuar vullnetin zgjedhor të qytetarëve nga institucionet e  Prishtinë duhet të parandalohet’.

Ai gjithashtu vuri në dukje ‘presionin gjithnjë e më të shpeshtë të Prishtinës……

Burimi

Loading...
SuperDyqani