Histori njerëzore

Gjuriq: Më këtë datë vendoset nëse komunat veriore do të jenë serbe

Loading...


Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq iu bëri thirrje të gjithë qytetarëve të veriut të Kosovës në komunat e Mitrovicës së Veriut, Zveçanit, Zubin Potok dhe Leposaviq që të dalin dhe të votojnë për kandidatët e Listës Serbe të dielën më 19 maj “dhe të kontribuojnë në mënyrë aktive unitetin me shtetin e Serbisë”

Loading...

Gjuriq tha se më 19 maj do të vendoset nëse komunat në veri të Kosovës do të jenë komuna serbe,……

Burimi

Loading...
SuperDyqani