Histori njerëzore

Gjuriq: Çështja kombëtare numër një – u miratuan shtatë konkluzione

Loading...


Drejtori I zyrës (ashtuquajtur) për Kosovë Marko Gjuriq ka thënë se në takim me 140 përfaqësuesit e serbëve të institucioneve të Serbisë në Kosovë u miratuan shtatë konkluzione, që kanë të bëjnë me situatën në Kosovë, ndër të cilët edhe ai se nuk dialogu pa heqjen e taksës, shkruan “B92” transmeton “Bota Sot” .

"U shqyrtuar situate gjithëpërfshirëse  dhe mënyra bazë në situatën në Kosovë me të cilën shteti……

Burimi

Loading...
SuperDyqani