Histori njerëzore

Gjuriq: Ceremoni e shëmtuar në Prishtinë, festojnë ata që zhvilluan agresion ndaj Serbisë

Loading...


Marko Gjuriq ka reaguar pas ceremonisë së 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Drejtori i zyrës së Qeverisë së Serbisë për Kosovë, Marko Gjuriq ka reaguar pas ceremonisë së 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Loading...

Ai ka thënë se 20 vjet pas përfundimit të bombardimeve të NATO-s nuk janë dënuar shkaktarët e krimeve ndaj serbëve.

“Në përvjetorin e terrorit, krimit dhe persekutimit të serbëve në Prishtinë festojnë pasi kanë dëbuar 56 për qind……

Burimi

Loading...
SuperDyqani