KOSOVA

Garë e germëzimit në anglisht (VIDEO) –

Loading...

23:40, 24 Maj 2019

44 nxënës nga klasa e 7 deri në klasën e 9-të nga të gjitha regjionet e Kosovës sot garuan në finalen e garës së tretë vjetore të germëzimit në gjuhën angleze.

Këta nxënës, para së të vijnë deri te finalja, kanë garuar në garat lokale dhe regjionale ku kanë fituar dhe vendin në finalen e garës së germëzimit, njofton .

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Enis Reçica.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani