Histori njerëzore

Frontet e Buxhovit, i gjuhen edhe LDK edhe krahu i luftës pas deklaratave të mbrëmshme

Loading...


Historiani, Jusuf Buxhovi, mbrëmë ka sulmuar LDK’në e Isa Mustafës duke e quajtur si parti të kapur e marionetë të PDK’së, ndërkohë luftën e UÇK’së e ka cilësuar si të papastër.

Loading...

Këto deklarata kanë bërë që sot, Jusuf Buxhovi, të sulmohet nga dy krahët, edhe nga krahu i luftës, por edhe nga Isa Mustafa.

Isa Mustafa e ka cilësuar si një ‘hiç’ që ka dështuar në LDK’, ndërsa krahu i UÇK’së e kanë ofenduar dhe e kanë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani